Smidig hundhage till campingresan

Enklare campingliv med hund, köp en smidig och hopfällbar hundhage, den perfekta lösningen för hundägare och hundar.

Vår hopfällbara hundhage är den bästa lösningen för hundägare som älskar camping och friluftsliv. Utformad för att vara praktisk och enkel, denna hundhage är det perfekta valet för dig som vill ha med din fyrbenta vän på äventyr utan krångel.

Egenskaper och fördelar

Hopfällbar: Enkel att packa upp och ner samt transportera, delarna sätts ihop med kardborreband och fälls enkelt ihop till en kompakt storlek som smidigt får plats i bilen eller campingutrustningen. Ingen risk att klämma fingrar eller fastna på vassa metallöglor.

Snabb uppackning: Med en användarvänlig design kan hundhagen enkelt sättas upp och fällas ihop på bara några minuter, vilket gör den idealisk för spontana utflykter eller planerade campingresor.

Låg vikt och hållbar: Tillverkad av lättviktsmaterial som ändå garanterar hållbarhet och styrka.


Bekvämt och säkert: Med gott om utrymme för din hund att röra sig, samtidigt som den är säkert innesluten, njuta av din tid utomhus med vetskapen att din bästa vän också har det bra.

Mångsidig användning: Inte bara för camping, denna hundhage är också perfekt för användning i trädgården, på altanen, på stranden, eller vid utomhusevenemang.

Köp två: Om du har fler hundar eller helt enkelt vill ha en större yta för din hund, -ar är det enkelt att montera ihop två hundhagar. Om din hund är stor kan man med fördel montera delarna stående och med två hagar hopkopplade får man en stor inringad yta.


Logga in