Markis för husbil eller husvagn

Våra markiser skapar en skyddad och trivsam uteplats och ger en skön skugga vilket håller temperaturen i fordonet nere och framförallt ger skugga till kylskåpet. Ett kylskåp i skugga drar mindre energi och ger optimal kyla, vilket är vitalt under varma sommardagar. Markisen gör även stor nytta vid regn då du kan lämna möbler och skor i skydd och man slipper gå rakt ut i regnet när man lämnar sitt fordon.

För Husvagnar:
Den mest populära typen av markis för husvagnar är påsmarkis. Denna markis skjuts enkelt in i husvagnens förtältsskena och rullas ut manuellt. Vi erbjuder också takmarkiser, som kan monteras med olika adaptrar. Kom ihåg att ta hänsyn till vikten av markisen, då den påverkar den totala vikten av ditt fordon. Vi rekommenderar solsegel för äggformade husvagnar.

För Husbilar och Plåtisar:
Boxmarkiser är det vanligaste valet. De kan monteras på en rak vägg eller tak, beroende på modell, och med våra medföljande adaptrar är installationen enkel. För rundade ytor eller takmontering rekommenderar vi en extra adapter. Många av våra boxmarkiser har även en inbyggd motor för enklare användning.

Tillbehör och Reservdelar:
Vi har ett brett utbud av tillbehör och reservdelar för både nya och äldre modeller. Förstärk din markis med ett tält, en sidovägg för extra vindskydd, eller en front som skyddar mot regn och sol. Vi rekommenderar också våra sköna och hållbara mattor, perfekta för din uteplats.

Säkerhet och Väderförhållanden:
Tänk på att alltid fälla in din markis vid dåligt väder. Markiser är designade för att ge skydd mot sol och lätt regn, men vid hårdare väderförhållanden rekommenderar vi att vara försiktig. Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar ifall olyckan skulle vara framme.

Observera att leveranstider för reservdelar kan variera.Vanliga frågor

Finns det olika typer av markiser?
Hur fäster man en markis?
Vilket material är bäst för markiser?
Logga in