Förtält från kända varumärken

I vår butik hittar du ett noggrant utvalt sortiment av förtält från ledande varumärken som Isabella, Kampa, Reimo och Svenska Tält. Ett förtält är en idealisk lösning för att utöka ditt utrymme när du campar, oavsett om du är på semester med husvagn, husbil eller i en campingmiljö. Det ger dig ett extra rum i det fria, där du kan njuta av naturen utan att kompromissa med komfort och skydd.

Kvalitetsmaterial: Våra förtält är tillverkade av slitstarka och väderbeständiga material, vilket säkerställer att de står emot både regn och starkt solljus och ger skydd under många säsonger.

Design och Funktion: De erbjuder en kombination av stilfull design och praktiska funktioner, såsom fönster som släpper in naturligt ljus, god ventilation och gott om utrymme för möbler och campingutrustning.

Flexibilitet och Anpassningsbarhet:
Med ett utbud av storlekar och stilar, finns det ett förtält för varje typ av husvagn, husbil och campingbehov. De är designade för att vara flexibla och enkla att montera, vilket gör dem till en idealisk följeslagare för alla dina resor.

Om du har sett ett specifikt förtält i en annan webbshop eller på en leverantörs hemsida som du inte hittar hos oss, är vi mer än glada att hjälpa till. Kontakta oss via mail eller telefon, så gör vi vårt bästa för att tillhandahålla det önskade tältet.

Vi är också engagerade i att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Om du upptäcker att vi har ett högre pris jämfört med andra återförsäljare, tveka inte att kontakta oss. Vi är öppna för att diskutera pris och se om vi kan komma fram till en överenskommelse som passar dig.

Vår kundservice är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och för att säkerställa att du hittar ett förtält som passar dina behov och överträffar dina förväntningar. Besök oss och låt oss hjälpa dig att förbättra din campingupplevelse med det perfekta förtältet.


Vanliga frågor

Vad är a-mått och hur vet jag vilket jag har?
Vilket förtält ska jag välja?
Hur ska jag förvara mitt förtält?
Logga in