Säkerhetshandtag

Att få inbrott är något många oroar sig för och det kan vara en obehaglig upplevelse. Lås på husvagnar och husbilar är ganska lätt att bryta upp och de är inte skapad för att vara en barriär för tjuvar.

Låt inte värdesaker ligga framme så att de syns genom fönster, förvara gärna dyrbara smycken, pass och andra värdesaker i kassaskåp, se till att kassaskåpet är fastbultat.

På Camping4u.se hittar du dörrlås och låsbara säkerhetshandtag till husvagn eller husbil, vi erbjuder säkerhetshandtag från Fiamma och Thule.
När du har din husvagn/husbil uppställd fungerar säkerhetshandtag som ett handtag som förenklar ingång avseevärt! Då du lämnar fordonet fälls säkerhetshandtaget ut framför dörren och fungerar därmed som ett lås.

Fiamma låsen har en stabil konstruktion av massivt aluminium helt utan plastdetaljer. Säkerhetslås för husvagns- och husbilsdörrar.
Med godkända lås och säkerhetsprodukter försvårar du för inbrott och ökar tryggheten för såväl, husvagn som husbil och för de människor som vistas där. Kolla in vårt sortiment.

Om du trots allt blir utsatt för inbrott och stöld är det förstås alltid viktigt att ha en bra försäkring. Har ni frågor och funderingar så tveka inte att höra av er på telefon 060-40200 eller på mail info@camping4u.se.

Thule Säkerhetshandtag
fr 1530 kr
2-8 dagar**
Monteringssats Thule instegshandtag
465 kr
2-8 dagar**
Säkerhetshandtag Security 31
1560 kr
2-8 dagar**
Säkerhetshandtag Security 46
1790 kr
2-8 dagar**
Säkerhetshandtag Fiamma 46 Pro
18
KAMPANJ
1990 kr 2425 kr
2-8 dagar**
Fiamma Kit Security Lock
810 kr
2-8 dagar**
Säkerhetshandtag Fiamma Security S
1830 kr
2-8 dagar**
Visar 1-7 av 7 artiklar
Logga in