Kombinationshällar

Kombinationshällar i oilka utföranden hittar du hos oss på campingtillbehor4u.se.

Med en kompakt kombination av spishäll och diskho får du optimal användning av utrymmet i din husvagn eller i husbilen. Våra kombinationshällar med spishäll och diskho är tillgängliga med eller utan lock.

HSG-serien av kombinerade spishällar/diskhoar har ett lock av värmetåligt säkerhetsglas. Den praktiska glasskivan ger dig en extra arbetsyta när det är nedfällt. Finns med separata lock för spishäll och diskho eller för hela kombinationen.

Välj den modell som passar bäst till ditt kök och dina matlagningsvanor. HS-serien har inget glaslock och omfattar modeller med två eller tre brännare och med diskhon placerad till vänster eller till höger om spishällen.

Om du vill spara plats i husvagnen så är en kombination av spishäll och diskho rätt val. Välj den modell som passar dig och dina matlagningsvanor bäst. Har du frågor och funderingar så ring oss på nummer 060-40200 eller maila oss på info@campingtillbehor4u.se.

Vid reservdelar eller utbyte av häll, uppge gärna vilken modell du har. Typskylten för hällar finner du på hällens undersida.

Logga in