YachtSafe GPS Larm

Yachtsafe GPS-tracker & Övervakningssystem kan du köpa du hos oss på Campingtillbehör4u.se. Få full övervakning av dina ägodelar!
GPS-trackern går att ansluta till 9 larmtillbehör, dessa köper du enkelt till i efterhand utefter dina specifika behov. Yachtsafe är ett prisvärt GPS-larm för alla typer av fordon, båtar, vattenskotrar, husbilar, husvagnar mm.

Larmet är enkelt att installera och använda via en App till din mobiltelefon för iOS och Android. Alla larm skickas till din mobiltelefon, där du också kan följa din egendom direkt på en karta.
YachtSafe GPS-larm är ett svensktillverkat larm med trådlösa sensorer, siren och fjärrkontroll och har extremt låg strömförbrukning Endast 2 - 7 mA vid 12V, dvs. mindre än 0,1W.

Larmenheten har ett riktigt metallfäste för enkel och stabil upphängning. Alla antenner är inbyggda och det finns endast tre kablar för inkoppling. Larmet är även vattentätt för att klara alla miljöer och klarar vibrationer för montage exempelvis direkt på en motor.
För att komma igång med larmet så behöver du först registrera larmet samt köpa GSM-trafik. Detta gör du enklast genom att besöka vår yachtsafe´s hemsida www.yachtsafe.se.

De flesta försäkringsbolag har även rabatt på premien om larmet används i ex. båt eller vattenskoter. Har ni frågor och funderingar så tveka inte att höra av er på telefon 060-40200 eller på mail info@campingtillbehor4u.se

Fjärrkontroll YACHTSAFE W010
495 kr
Fåtal kvar
Siren 12V till larm YACHTSAFE
325 kr
Fåtal kvar
Trådlös Magnetkontakt YACHTSAFE W030
625 kr
Fåtal kvar
Visar 1-3 av 3 artiklar
Logga in